Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Var en paus det jag behövde?

Under tiden jag har varit smått frustrerad på att bloggen inte flyttades när jag som helst ville det, har jag hunnit tänka och kommit fram till att en ”blogg-paus” var precis vad jag behövde. Visst får det mig på gott humör men ibland kan jag bli smått stressad över att jag så gärna vill publicera något, men inte blir riktigt nöjd. Jag vill inte publicera och göra något halvdant. Ska jag publicera eller göra något ska jag ha gjort mitt bästa och även vara relativt nöjd med mitt resultat. Jag är väldigt kräsen, vad gäller vissa saker kring mig själv, och kritiserar ofta det jag gör. Det är något jag måste jobba mer på, tro mig jag har kämpat med det i flera år. Jag är mycket bättre på att acceptera mina ”misstag” och ”mindre bra” saker i dag än någonsin, men det finns fortfarande vissa delar jag måste arbeta på mer. 

Nu är jag igång igen och det känns hur kul och skönt som helst. Det har hunnit hända en hel del sedan mitt senast inlägg och jag har kommit en lång bit med mig själv. Jag känner mig starkare nu än någonsin. Jag försöker hela tiden att se det positiva i allt och neka det negativa, även om det finns där. Jag vill peppa mig själv och andra till att sträva mot det positiva i livet och leva i nuet. Det är inte värt att stressa, men det är lättare sagt än gjort, jag vet. Jag tror att det bästa är att ta en dag i taget och ta allt som det kommer, men att vara uppmärksam på vad som kan ske. Stressa inte i onödan, utan det mesta löser sig, även om det ibland känns så långt borta. 

Under tiden jag inte kunnat publicera några inlägg har jag istället haft tid att förbereda fler. Nu kommer det komma inlägg bombade med en massa nya och enkla recept, men också om annat smått och gott. Så håll utkik, här kommer det att ske en hel det uppdatering som ni inte vill missa. 

 
/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *