Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Färgglad Cheesecake – fem unika smaker

Jag trodde aldrig att det skulle kännas så här bra att vara tillbaka med bloggandet igen. Jag har verkligen saknat det så mycket under de senaste veckorna. Jag har så mycket jag vill dela med mig, inspirera med och berätta för er. 

 

Nu har ännu en arbetsvecka passerat och halva september lika så. Det är fredag, min favoritdag och det ska jag fira med något gott tilltugg till kvällens TV-kväll. Kanske blir det en god cheesecake i någon av nedanstående smaker? Hmm. Är ni sugna på att svänga ihop en enkel cheesecake kan jag varmt rekommendera någon, eller alla, av de fem unika recepten nedan. Hoppas ni får en fin fredag!

 

Recepten finner ni nedan.   

 

 

 

 

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *