Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Min fredag – Fotografering

Vilken härlig fredag jag har haft och det bästa är att den inte är slut än. I morse vaknade jag till ett dimmigt och kyligt höstväder. Så fantastiskt fint och mysigt. Jag har till stor del arbetat med mitt projekt och även hunnit några små ärenden på stan. Nu i eftermiddags har jag träffat Betty en sväng och tagit lite bilder. Vi passade på att ta tillvara på de härliga soltimmarna och fick till riktigt bra ljus. Här nedan är bilder hon tog på mig och fler bilder kommer komma under de kommande dagarna. 

 

I kväll ska jag träffa Millan och vi ska göra det vi är bäst på, prata ikapp sedan vi senast sågs, skratta, prata, skratta, prata och testa lite coola sminkningar inför halloween. En toppenbra fredag med andra ord!

 

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *