Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Hon är vacker som en saga

För varje gång jag får chansen att fotografera någon blir jag alltid lika fascinerad när jag sitter och redigerar bilderna. Det som fascinerar mig är hur häftigt det är att alla vi människor är så olika och har en egen karaktär. Det som jag personligen tycker är roligast att ta del av, de gånger jag fotograferar andra, är hur deras ansiktskonturer sticker ut. Alla olika ansiktskonturer- eller drag framhäver DIN egen karaktär och det finns bara en av DIG. Visst är det häftigt? Jag tycker det är spännande och har själv länge fått kämpa med att tycka om samt acceptera mitt eget ansikte. I dag tycker jag att det är fint. Jag har väldigt höga kindben, runt huvud och relativt runda formade kinder. Det är jag och det är menat att jag ska se ut så. Vare sig du har ett runt eller smalt ansikte, med små eller stora ögon ska du vara nöjd med dig själv. Det som fått mig att peppa mig själv är att jag har intalat mig själv att jag är en egen karaktär i spelet som kallas “Livet”. Det är viktigt att ta vara på den tiden vi har där vi är.

 

En fin karaktär jag fotograferade i går var Betty. Hon är vacker som en saga och utstrålar en sådan härlig energi. Här nedan är några av de bilder vi tog i går. Ni finner hennes blogg -> BETTY BÅÅTH

 

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *