Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Pumpadröm – Ett höstligt mellanmål

I oktobermånad stöter vi ofta på pumpan i olika former. Den används både som dekoration men också till matlagning eller i desserter. I de här tiderna passar den här höstliga pumpadrömmen perfekt som mellanmål. Efter en kylig dag på jobbet eller i skolan kommer det här mellanmålet göra dig varm i hela kroppen. Jag tycker om pumpa väldigt mycket, främst de lite mer söta. Det finns olika sorters pumpor och det gäller att testa sig fram vilken du själv föredrar. Det är en smaksak men ge det gärna en chans. Pumpa i sig har en väldigt söt smak och passar därför alldeles utmärkt med kanel. Mums. 

 

Receptet finner du nedan. 

 

 

/ Amélie

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *