Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Chokladkaka med kolafyllning

God förmiddag! Det är fredag vilket betyder att de flesta är lediga, som i sin tur får tid till att baka en massa godheter till helgmyset. Hur bra som helst. Choklad är något jag sällan tackar nej till, de gånger jag avstår från en bit choklad är när jag är mätt, annars finns det inte på kartan. Precis som jag nämnt flera gånger tidigare älskar jag även kolasås. Tack vare de formar jag fick testa i samband med mitt samarbete med Bagaren & Kocken -> LÄS MER HÄR – har jag lyckats skapa hemgjorda chokladkakor fyllda med kolasås. Wow, de blev makalöst goda. Den första tuggan är den bästa. När kolan sakta rinner ut och du känner de salta karamelliga smakerna – ljuvligt. Det blir att mumsa på en till förmiddagskaffet. Hoppas ni får en fin helg och ät lagom med choklad. 

 

Receptet finner du nedan. 

 

 

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *