Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Punschrulle + Kladdkaka = MAGI

Hejhej fredag! Jag har nämnt tidigare att en av mina favoritkakor är dammsugare eller punschrulle som det också kallas. Något annat jag också älskar att både baka & äta är kladdkaka. Idén slog mig, varför inte testa att kombinera dem? Exakt det har jag gjort, fast i en kladdkaksversion. Kakan serveras med en klick punschgrädde. Snacka om ett lyckat mästerverk. Inget ni får missa!

 

Receptet finner ni nedan. 

 

Den ser väldigt söt ut ovanifrån, som en “aningen” större punschrulle. 

 

Jag använder riktig punsch & det gör så mycket godare för smakens skulll.

 

Så vacker…

 

 …och ser ni hur otroligt kladdig den är i mitten. Åh!

 

 

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *