Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

No Bake Twixpaj

Det här med att baka paj tycker jag personligen är både tråkigt & roligt på samma gång. Nå, jag kan ta det negativa först & det är när den inte blir genomgräddad eller när allt blir en ren sörja. Suck. Det positiva är att det går att kombinera ihop så många olika smaker. Det behöver inte alltid vara med bär eller choklad. Du kan experimentera fram nya kombinationer som passar dig. Här är en No Bake Twixpaj, med Twixfluff & bitar av Twix. Pajskalet är riktigt simpelt & enkelt att göra, endast två ingredienser behövs & ingen ugn krävs. Här snackar vi god paj!

 

Recept: KOLASÅS

 

Receptet finner i nedan. 

 

Gahhh så otroligt gott! 

 

Pajen är toppad med smält mjölkchoklad som gifter sig otroligt bra med de övriga ingredienserna. Mer choklad åt folket!  

 

 

Amélie

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *