Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Bounty – Suveränt mellanmål

Jag hälsar en ny vecka välkommen. Hoppas att ni alla har haft en fin helg, för det har jag. Den har gått så fort, men jag har hunnit med allt jag har tänkt. Kalasbra. Om du är en av dem som lätt får energidipp och ofta behöver ett snabbt mellanmål kan jag starkt rekommendera dig att testa de här bountybarsen. De går att svänga ihop på ett kick. Packa ner dem i en liten låda & ta med så finns de nära till hands när energin behöver fyllas på. Hur smidigt som helt & megagott. Receptet är samma som från mina bountybollar, men de här är formade på längden istället för bollar. Testa dig fram & finn den variant som passar dig bäst!

 

Recept: BOUNTY

 

 Visst ser de läckra ut? Jag vet nog att du blir lite sugen. 

 

Som sagt, testa göra dem i olika varianter & former. Hitta det som passar dig bäst. 

 

De är verkligen lika krämiga som de ser ut. Om du inte är så förtjust i mörk choklad kan du testa att doppa dem i antingen mjölk- eller vit choklad. Sött & gott!

 

/ Amélie

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *