Godis,  Laktosfritt

Laktosfri Bounty

Jag fick en fråga om det gick att göra hemgjorda bounty laktosfria. Direkt startade jag att tänka på vad som kunde ersätta kondenserad mjölk & sedan kom jag på det. Här är ett laktosfritt recept på hemgjord bounty. Vill du göra den helt vegansk kan du använda vegansk mjölkchoklad. Om ni har önskemål på bakverk, glass, godis eller annat gott som ni vill att jag ska testa gör jag gärna det, oavsett matalergi. Jag har flera matallergier i familjen & får ibland anpassa min bakning. Jag vill kunna baka till alla & dela med mig av mina bästa recept. Klart du ska kunna få äta gott även om du har en matallergi eller är tvungen att utesluta något. Kommentera nedan eller maila mig privat.

Receptet finner ni nedan.

I länken finner du: KONDENSERAD KOKOSMJÖLK

Eftersom det är kokossirap i den kondenserade kokosmjölken blir det automatiskt mycket mörkare, men smaken sitter där. Så ljuvligt gott!

Personligen tycker jag att de blev mycket godare med kondenserad kokosmjölk än med vanlig kondenserad mjölk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *