Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Walters pepparkakor

Ni som läste gårdagens inlägg vet att vi bakade pepparkakor & lussekatter under gårdagen. Det var första gången jag gjorde egen pepparkaksdeg & den blev bättre än förväntat. Efter varje gång man gör bakverk, degar eller annat själv lär man sig bättre efter varje gång. Jag ställde frågan på Instagram om receptet önskades & det var många som svarade JA. Här är det, Walters pepparkakor som jag har döpt efter lillkusinen eftersom det var hans första pepparkaksbak & han älskade degen. Han tog en tugga direkt när han hade kvalat ut den. Den fick godkänt av honom. 

 

Receptet finner ni nedan. 

 

Han var väldigt fokuserad när han värmde upp degen. 

 

De blev så där gyllenbruna & knapriga. Så fina. 

 

 

/ Amélie

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *