Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Er önskan är min lag – Saftigaste Lussekattsreceptet

Mitt i min julkalender bland alla andra recept kommer ett annat recept ni inte vill missa. Jag ställde frågan på Instagram om recept på hembakade Lussekatter önskades & en stor procent svarade ABSOLUT. Er önskan är min lag. Här är det saftigaste receptet på Lussekatter som jag vet. De här brukar min kära mamma baka i juletider & jag har tagit vidare receptet i all ära. 

 

Receptet finner ni nedan. 

 

Att forma dem till små Lussekatter är typ det roligaste under hela bakningen. Eller vad tycker du?

 

Så saftiga, nygräddade & varma inuti. Ett glas mjölk & nybakade Lussekatter är svårslaget. Så gott!

 

 

 

/ Amélie

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.