Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Mikrokladdkaka med salt karamellsås

Även här är ett bonusrecept som dyker upp mitt i min julkalender. Jag frågade om receptet efterfrågades på min Instagram @ameliesrecept, som för övrigt är ett toppenbra ställe att ställa frågor där man får snabba svar. Tack alla ni som deltar i mina omröstningar, så kul. Den här mikrolkladdkakan fann jag i mitt arkiv som jag delade i januari. Det har alltstå snart gått ett helt år, men kakan är lika god för det. Haha. Den här kakan får sin sötma från banan & karamellsås. Den är lagom söt & passar utmärkt som mellanmål. 

 

Receptet finner ni nedan.

Recept – KARAMELLSÅS 

 Jag som älskar karamellsås & kladdkaka är väldigt förtjust i den här kombinationen. Banan tillsammans med choklad & karamellsås är ju – OMG! Ni måste testa. Hade jag kunnat receptet på den här för flera år sedan hade jag nog gjort den flera gånger i veckan som mellanmål. Det är ju hur smidigt som helst. 

 

 

/ Amélie

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *