Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Laktosfri Kokosglass

Det är fredag!!! I dag är det ett laktosfritt recept på kokosglass som är så otroligt god. Servera i fina serveringsglas & toppa med salta kokosflingor & kokossirap. Så himla gott. Älskar salta kokosflingor eller kokoschips som de också kallas. Hoppas det smakar & ha en trevlig helg!

 

Receptet finner ni nedan. 

 

Jag använder kondenserad kokosmjölk när jag gör den här enkla varianten på glass. Det blir en härlig karaktär & ger en kokos-aktig krämighet. 

 

Kokossirap är något jag äter flera gånger i veckan, antingen på glass eller på min turkiska yoghurt till frukost. En sådan härlig sötma. 

 

Hade du sagt nej till den här? 

 

Om ni har önskemål på glassrecept eller andra recept utöver det så är det bara att höra av er till mig. Antingen lämnar ni en kommentar eller kan ni maila mig privat. Min mail finns i min beskrivning.

 

Jag tycker personligen att de enkla varianter jag gör på glass är snäppet godare än “vanlig” glass. Jag kan kombinera mina favoriter & älskar sötman från den kondenserade mjölken. Gahh så gott!

 

Glass, GLASS, GlAsS ha en riktigt trevlig helg! 

 

 

/ Amélie

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *