Annan Sötma,  Laktosfritt

Kokoskladdkaka

Som ni vet så älskar jag att experimentera fram nya recept i köket. Genom att kombinera olika smaker, ingredienser som tillsammans kan bilda något nytt & gott, men också ta fram ett nytt unikt bakverk. Ni hajar grejen. Jag som ÄLSKAR kladdkaka tycker att det är roligast att finna nya kladdkaks-varianter. Här är en som är sötad med dadlar utan tillsatt socker eller vanligt mjöl. Den är garnerad med kondenserad kokosmjölk som finns att köpa på de flesta matbutiker. Annars går det att beställa på nätet. Jag måste säga att den blev så galet god. Sötman & krämigheten från dadlarna är så god ihop med chokladsmaken. Love it! 

 

Receptet finner ni nedan. 

 

 

 

/ Amélie

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *