Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Brownieboll – Karamell & Vit Choklad

Jag är just nu inne i en period där jag älskar att baka olika varianter av brownie. Det finns ju så mycket gott att kombinera & jag har inte ens bakat hälften av alla de varianter jag vill testa. Det kommer ta en evighet att testa alla, men det har jag inget emot. Den här gången gjorde jag browniebollar gjorda på smulor från mitt goda brownie-recept. Gahhh, så gott. De är fyllda med karamellsås & doppade i vit choklad med ett krispigt lager krossade karameller. Hur gott som helst. Det både smälter, knastrar & jublar i munnen vid ALLA tuggor! 

 

Receptet finner ni nedan. 

ReceptBROWNIE

ReceptKARAMELLSÅS

Efter första tuggan möts du av en sprängfylld smakupplevelse med krämig salt karamellsås. Jag smäller av så gott!

 

Visst ser de riktigt aptitliga ut? Jag skulle gärna vilja ha en just nu men de är tyvärr slut. Buhuhu.

 

De krossade karamellbitarna är som pricken över i-et. De lyfter verkligen skapelsen till en ny nivå!

 

Jösses, dra mig baklänges så gott. Vänta bara tills alla mina andra brownie-recept kommer. Ni kommer att vilja baka direkt. 

 

Hoppas det smakar!

 

 

/ Amélie

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *