Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Glass – After Eight Brownie

Det här en av de godaste glassarna jag vet, nämligen Brownie-Glass med After Eight. Hur gott låter inte det? Perfekt att göra till lill-lördags-myset eller förbereda inför helgen. Baka ett gäng med After Eight-brownie & använd hälften av dem till glass. Spara den andra till att mumsa på till fikan eller varför inte servera dem med en kula brownieglass. Vilken grej! 

Recept: AFTER EIGHT BROWNIE 

Receptet finner ni nedan. 

Sicken krämighet den här glassen har. Helt i min smak.
 
Visst räcker det till fyra portioner, men om ni frågar mig är det två simpla portioner för mig själv. Hehe. 
 
Ljuvliga bitar av brownie som gömmer sig i den krämiga glassen. Om du tycker om After Eight kommer det här garanterat vara den rätta glassen för dig. 
 
Så vackert & SÅÅÅÅ GOTTTT!
 
Jag ringlade över lite mörk sirap, för att få till den där karamell-aktiga delen som jag älskar när det kommer till glass. 
 
Jag hoppas att ni alla får en trevlig onsdag! 
 
 
/ Amélie
 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *