Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Choklad- & Mandelboll

Jag har precis avnjutit en härlig lunch i solen ute på altanen. För tillfället är här en riktig sommarvärme som bjuder på svala vindar då & då. Alldeles strax ska jag bege mig bort till biblioteket för att låna böcker som behövs till min uppsats. På onsdag nästa vecka ska den vara klar & jag känner verkligen pressen. Just nu håller jag på att koda över 1000 artiklar & min hjärna går BOKSTAVLIGEN snart i konkurs. Eloge till alla som analyserar variabler varje dag & lyckas hålla fokuset i styr. Det kan minsann inte jag. Jag har runt sjuttioelva mikropauser där jag bara går runt i huset innan jag lägger mig på mage på golvet framför mina papper & kodar. Typ så ser mina närmsta dagar ut & jag kommer lägga ner all min kraft för att få klart den här uppsatsen. 

Tur att jag har tillgång till de här godbitarna, nämligen choklad- & mandelbollar. Så himla goda & består endast av fyra ingredienser. Ni måste testa dem!

 Receptet finner ni nedan. 

 
/ Amélie
 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *