Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Hallon- & Vit Chokladbiskvi

I förrgår bakade jag för första gången biskvier. Jag är en stor fantast av den här kakan & har under en längre tid haft som mål att baka egna, men aldrig riktigt tagit mig i kragen förrän i förrgår. Jag testade tre olika varianter, alla är nötfria & de blev så goda. Jag lovar att recpet på alla kommer framöver. I dag delar jag varianten med hallon & vit choklad som verkligen smakar sommar. Jag har använt egenplockade vildhallon från de småländska skogarna & jag kan säga att vildhallon ger en mer smak än ”vanliga” trädgårdshallon. Ett tips är om du har tillgång till vildhallon, använd det för det blir så gott. Kombinationen hallon & vit choklad är ju bara för god. Eller vad tycker ni?

Receptet finner ni nedan. 

 
/ Amélie
 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Hallon- & Vit Chokladbiskvi”