Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Glasstårta

Temat för den här veckan på bloggen kommer vara Midsommar. Jag kommer att publicera en mängd härliga recept som passar utmärkt att servera på midsommar. Jag som själv gillar när det är enkelt men får en liten lyxigare touch vad gäller dekorering, kommer i stort sätt enbart att dela enkla recept som går fort att göra där dekorationen lyfter bakverket. Visst passar inget bättre än enkla bakverk mitt i midsommartider då tiden är knapp & planering kring vad som ska bjudas på är i tankarna. I dag bjuder jag på ett gott recept på glasstårta med en seg & fyllig browniebotten. Toppad med chokladpopcorn som jag i ett samarbete med Exotic Snacks har dekorerat tårtan med. Så gott & chokladpopcorn är något av det bästa jag vet i godisväg. Chokladpopcorn finns att köpa bland deras naturgodis i de flesta matbutikerna.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *