Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Jordgubb- & Vit Chokladfrestelse

Efter en skön och lugn midsommar är jag ordentligt utvilad och redo för en ny kommande arbetsvecka. Nu i dagarna blev det över några jordgubbar som såg mindre fina ut att använda som dekoration, därför använde jag dem istället i min jordgubbsblondie och skapade den här ljuvliga frestelsen.

I ett samarbete med Exotic Snacks har jag använt deras Vit Chokladdoppade jordgubbar som tema för kakan. Där botten är med smak av jordgubb och mousset i smak av vit choklad. Jag har använt deras produkt som dekoration och jisses vilken ljuvlig kombination det blev. I love it. Ni hittar deras produkter i de flesta matbutikerna. De säljer dem både i färdiga påsar eller bland lösvikt.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Jordgubb- & Vit Chokladfrestelse”