Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Hemgjorda Oreos

Den populära kakan Oreo är en favorit här hemma. Istället för att alltid köpa den i färdigt format kan det, för omväxlingsskull, vara kul att testa att göra dem i en egen variant. Det är precis vad jag har gjort. De är superenkla att göra och innehåller dessutom inte några extra onödiga tillsatser. Kakorna kan ätas precis som de är, doppas i mjölk eller varför inte använda kaksmulorna till en botten på en cheesecake. Inte så dåligt inte. Låter det spännande?

Tips! Jag använde en skål med en blomma på botten som jag skapade ett mönster med på kakorna. Kolla under skålarna ni har hemma. Ni kanske finner något vackert mönster till era kakor.

Receptet finner ni nedan.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Hemgjorda Oreos”