Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Pollybrownie

Onsdag och halva arbetsveckan har snart passerat. Så skönt, jag längtar redan till helgen haha. I sommar har jag jobbat mer än jag tidigare gjort under en sommar. Det tar minsann på krafterna men det är samtidigt så kul att ha något att göra om dagarna. Jag hade inte orkat vara hemma i den här hettan, jag hade bara blivit sur och rastlös. Att ställa mig i köket mitt på dagen och baka är ingen smart idé. Tro mig, jag har begått det misstaget. Här är det bakning sena kvällar som gäller. Om en stund ska jag jobba igen och innan dess ska jag dricka upp mitt kaffe och frukost framför Gossip Girl. Plus att ni kommer få ett nytt recept på brownie med Polly Zoo. Såååå goda!!!!

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *