Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Bonnabars

Här är ett recept ni inte vill missa på veganska bars som till viss del smakar snickers fast de är nötfria. Hur är det möjligt kanske ni undrar? Jo, de innehåller saltade & rostade bondbönor som enligt mig smakar nötaktig. Riktigt goda & så enkla att svänga ihop. Jag har döpt dem till bonnabars med tanke på bondbönor + bara & på småländska heter det bonne (bonde). Hehe, fyndigt namn som jag tycker passas utmärkt.

I ett samarbete med Exotic Snacks har jag skapat det här receptet med deras rostade & saltade bondbönor. Deras produkter hittar ni i de flesta matbutikerna. Så skynda er dit & inhandla alla ingredienser & baka de här godbitarna.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Bonnabars”