Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Chokladruta med hasselnötskräm

För mig är det fullrulle i livet. Jag har precis startat min första arbetsvecka som skolfotograf och tycker hittills att det gått riktigt bra, förutom blixten som exploderade i går och det flög iväg en massa glasbitar. Som tur väl var skedde det inte under tiden några elever fanns på plats, utan vid uppsättning av teknik. Tjoff, så gick den sönder. Min handledare som varit med mig både i går och i dag hade en extra som jag fått ta över. Snacka om räddare i nöden. Det händer i princip aldrig att en blixt exploderar, men självklart så händer det mig under min första dag, lite komiskt. I dag har jag ÄNTLIGEN lärt mig att vika ihop green screenen, som jag har kämpat med att få ihop. Nästan så att jag blivit förbannad för att den inte velat som jag. Nu är jag hemma igen och har hunnit fota tre nya goda bakverk där ett av recepten finns i det här inlägget. Jag kan glatt meddela att jag har blivit ambassadör för HealthyCo som främst producerar ekologiska, sockerfria och proteinrika produkter. Jag har använt och köpt en hel del av deras produkter, som exempelvis deras vita chokladkräm som är SÅÅÅ god. När jag fick möjligheten till en ambassadörsroll för deras företag blev jag så himla glad och är riktigt taggad på att samarbeta med dem. I går bakade jag proteinrika chokladrutor sötade med dadlar som är fullproppade med naturliga proteiner från svarta bönor. Ovan kakan har jag garnerat med deras hasselnötskräm och toffeesås som precis är ny ute på marknaden. De här godbitarna är magiska. Ni måste testa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Chokladruta med hasselnötskräm”