Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Toffeebitar

Lördag! I eftermiddag åker jag till Malmö för att först spendera tid med min moster & hennes sambo. I morgon väntar nya spännande planer med min nya kollega Ida. Vi har stora planer på gång & kommer spela in vår första video i morgon. Ska bli så himla kul men jag måste erkänna att jag är nervös över att sitta framför kameran & inte bakom, hehe. Men jag vet att jag kommer att tycka att det är så kul i efterhand så det gäller att samla mod.

Här är ett recept på galet mumsiga & enkla toffeebitar som passar utmärkt till lördagsmyset eller kanske föredrar du en godbit till kaffet? Då har du hittat rätt.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Toffeebitar”