Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Mintglasstårta – OREO

I dag är ingen vanlig dag för i dag är det min födelsedag & det firar jag med den här gudomligt goda glasstårtan med en botten av mintkladdkaka & en krämig hemgjord mint-oreoglass. Receptet har jag tagit fram i ett samarbete med grymma Tasty America , som är ett svenskt företag som har en hel webbshop med amerikanska produkter. Allt från amerikanskt godis till chips med mera. Mitt tips är att spana in deras sortiment. Nog allt kommer ni att hitta mängder med spännande produkter där. Tårtan är bakad med OREO-kakor med smak av mint. Visst har de en extremt grön fyllning men de är godare än de ser ut, jag blev faktiskt förvånad över att de var så goda som de var. Till & med bättre än originalet, om du frågar mig. Det är lite mer fräs i de här. Kakorna hittar ni i deras webbshop bland en massa annat gott.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 tankar om “Mintglasstårta – OREO”