Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Min bästa helg

Jag har haft min bästa helg på väldigt länge. I fredags efter jobbet packade jag om, lämnade utrustningen och åkte sedan till Skövde för att spendera helgen med Teodor. Han bor där för tillfället och är sportjournalist på Skövde Nyheter, vilken grej va?! Han är så grym ❤️. Det blir att vi inte ses lika ofta för tillfället men de stunder vi får ihop är guld värda. Att bara få laga mat ihop, äta ihop, gå promenader och bara vara är helt perfekt i mina ögon. Honom håller jag hårt i, han är mitt livs kärlek.

I morgon drar en ny jobbvecka igång och det ser jag fram emot. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Gilmore Girls, slappa och invänta kvällsmat. Kanske det blir en höstlig promenad i kväll, jag känner mig aningen rastlös efter att ha kört bil i över två timmar. Hoppas att er helg har varit grym, precis som min!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Min bästa helg”