Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Nötfri Toffiifee

Jag har flera nötallergiker i min familj & släkt. Vissa extremt känsliga & andra bara aningen. Jag vill kunna anpassa mina recept till så många som möjligt. Det finns så många olika matallergier men inte alltid de roligaste ”bak-alternativen”. Jag har tagit fram ett nötfritt recept på Toffifee i ett samarbete med Exotic Snacks. Istället för rostade hasselnötter har jag använt deras rostade & saltade kikärtor. Som tillsammans med en härligt krämig chokladkräm smakar alldeles magiskt gott. Kikärtorna i sig smakar inte så mycket men tillsammans med de övriga ingredienserna skapar de en härlig knaprighet. Verkligen ett stort tips för er ALLA att testa!

Receptet finner ni nedan. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Nötfri Toffiifee”