Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Jordgubb- & Vit chokladbollar

I dag är jag förvånansvärt pigg trots min dåliga natt med lite sömn. Jag somnade inte förrän runt 03:30 på grund av en märklig tryckande känsla i kroppen, typ som ångest. Jag är rätt trött i kroppen efter flera intensiva men så roliga veckor. Jag gissar på att det är en kombination av stress & trötthet. Det som gjorde morgonen ännu bättre var att vakna upp till att jag har passerat 5k följare på min Instagram @ameliesrecept. Såååå kul & tack för att ni följer mig. Detta firar jag med de här jordgubb- & vit chokladbollarna. Där jag har tagit fram receptet i ett samarbete med Exotic Snacks. Ni finner deras produkter i de flesta matbutikerna & de chokladoppade jordgubbarna hittar ni bland deras lösgodis.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Jordgubb- & Vit chokladbollar”