Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Citronkladdkaka med pannacotta

I dag har det varit en fullspäckad dag med både telefonmöte, svarande på mail, bakande, fotande & även en intervju av lokaltidningen, Smålänningen. Så kul & spännande att få bli intervjuad om priset för årets bästa bak- & dessertblogg. Det jag upplever som det värsta med att bli intervjuad är att själv vara med på bild, men man måste kunna möta sina rädslor för att kunna övervinna dem. I själva verket är det BARA jag som lägger märke till alla “fel” på mig själv & ingen annan ser det på samma sätt som jag. Visst är jag självkritisk & envis men ge upp det gör jag inte hur som helst. Den här citronkladdkakan med pannacotta & italiensk maräng fick reportern med sig för att kunna bjuda sina kollegor på redaktionen. Detta betyder att jag kan fylla upp kylen med andra goda bakverk, win win.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Citronkladdkaka med pannacotta”