Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Fudgy Brownie

Fudgy Brownie med krossade Oreokakor är en ny favoritbrownie för mig. Jisses så gott & så krämiga. Det ljuvliga täcket med Chokladfudge lyfter hela brownien till en ny nivå. De krossade oreokakorna ger ett härligt knaster när du tuggar i dig de här godbitarna. De funkar superbra att frysa in & ta upp när det närmar sig fikadags eller när du är sugen på något med choklad. Browniebitarna serverade jag på mina fina tallrikar från Le Creuset. Alla de produkterna jag har valt ut från KitchenTime finner ni i länkarna nedan. 

LÄNK TILL KITCHENTIME

Här hittar du: REKTANGULÄR UGNSFORM

Här hittar du: AVSVALNINGSGALLER

Här hittar du: TALLRIKAR

Här hittar du: TÅRTGAFFLAR

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Fudgy Brownie”