Glass

Oreobomb

​Det här kan vara något av det godaste jag har bakat. Spana in de här oreobomberna med en botten av oreofudge, ett lager med oreoglass & ett täcke med len chokladglasyr. Receptet är busenkelt men de kan se lite småknepiga ut att göra själv. Tro mig, ni kan inte misslyckas med de här!

Receptet finner ni nedan. 

No Comments

  • Hanna

    Bakade precis dessa men uoptäckte när jag skulle slänga den kondenserade mjölken att jag använt karamelliserad mjölk?! (Så typisk mig att göra…) tror du det kan bli bra ändå???

  • Ameliealmen

    Har hänt mig också att jag har tagit fel. Du kommer dessvärre inte få till samma ”glass-konsistens” som den kondenserade mjölken skapar, MEN de BÄSTA recepten tas oftast fram i misstag. Du kanske ha en stor succé på gång 😍 Berätta gärna hur det smakade sen, är nyfiken 🙈

  • Hanna

    Det var så gott!!😍 trots misstaget🙈 tyckte ändå det blev glassig konsistens, men ska testa göra med den kondenserade mjölken och jämföra👍🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *