Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

En oinbjuden gäst på vägen hem

Nu är väskan ompackad med nya rena kläder. I eftermiddag åker jag till Norrköping för avslutning med mina kollegor på Viron Media. Vi ska bowla, käka god mat och övernatta på hotell. I morgon åker jag hem på morgonen och förbereder mig inför lördagens pepparkaksbak. Är så taggad både på att baka pepparkakor och att få dela min julkalender med er.

Jag körde hem från Skövde i går och på vägen hem hade jag irriterande otur som gjorde mig tvärförbannad. Det började med att mobilen hakade upp sig. Google maps kraschade hela mobilen och jag kunde varken stänga av den eller avsluta programmet. Jag försökte att stänga av den på alla möjliga sätt men inget gick. Tanten i Google maps slutade aldrig att prata, man kan säga att jag hade en oinbjuden vän på vägen hem…när jag hade ca 45 minuter kvar hem började bilen att pipa. Det dök upp ett meddelande att jag skulle köra åt sidan för att pumpa däcken. Alltså va? Jag ringde pappa direkt, ja det gick att ringa om jag sökte fram kontakterna i telefonen men tanten i Google maps fortsatte att snacka goja. Det verkade vara falskt alarm och något som bilen fick för sig, eller kanske det var tanten i Google maps som kände för ett ytterligare irriterande bus. Hmpf…jag kom hem hel trots omständigheterna och lyckades lista ut hur jag kunde stänga av mobilen utan att behöva ringa Apple Support. Om det händer dig: HÅLL IN LJUDVOLYMSKNAPPARNA + ON/OFF-knappen samt HEMKNAPPEN. Då stängs minsann mobilen av och återgår till ett normalt läge.

Nu ska jag ta en ingefära- och citronshot från Healthy CO. Packa det sista och vänta på att dra vidare till tåget.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *