Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

​1 DECEMBER – LUCKA ETT

1 DECEMBER

Alltså åhh som jag har längtat efter den här dagen. Första december är här & i dag drar min julkalender igång som är full av nya spännande recept som passar utmärkt att baka samt bjuda på nu i juletider. I dag får ni ta del av söta små morotskakor som var tänkta att enbart bli renar men jag tycker de ser ut som söta små renbjörnar, därav namnet. De är dekorerade med salta snurror som finns att köpa bland salta pinnar i de flesta matbutikerna tillsammans med tre andra kexsorter. Ögonen är gjorda av vit sockerpasta & pupillerna har jag gjort själv i ett redigeringsprogram. Nosen är smält Dulce de Leche-choklad samt smarties. De här morotskakorna är så himla goda & kommer definitivt att uppskattas både bland de stora & små.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Inga kommentarer “​1 DECEMBER – LUCKA ETT”