Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Gluten- & Laktosfri + Vegansk Kärleksmums

Ett bonusrecept mitt i julkalendern som inte har några juliga smaker alls. Jag testade att göra en ny variant på kärleksmums som både är laktosfria, glutenfria & veganska. De innehåller en hel del protein från svarta bönor. Tro mig, det kan låta märkligt att baka med bönor men det ger en sådan saftighet & du känner inte smaken av bönor alls. Se till att mixa bönorna ordentligt för att inte få med hela bönbitar, det är inte så väldans gott. Chokladen i glasyren väljer du själv om den ska vara laktosfri, vegansk eller något annat alternativ. Om ni har önskemål på recept ni vill att jag ska testa som är glutenfria, laktosfria eller liknande är det bara att lämna en kommentar i kommentarsfältet eller skicka ett mail till mig på: amelie.almen@hotmail.se.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *