Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Punschpaket

6 DECEMBER

Julafton närmar sig med stormsteg, nu är det mindre än tjugo dagar kvar. Känns helt galet om du frågar mig. Tur att det finns gott om tid att hinna förbereda till all god julfika. I dagens lucka gömmer sig söta små punschpaket, typ som dammsugare fast i paketform. De behöver absolut inte se helt perfekta ut, titta bara på mina de är ojämna men charmiga i sig & har en ljuvlig smak. Snacka om ett tips att förbereda dagen innan julfikan & sedan servera alla gäster eller mumsa på själv. De är även nötfria, då jag har valt att använda mig av sockerpasta istället för marsipan. Önskar du ha marsipan kan du givetvis byta ut sockerpastan till det. Fördelen med marsipan är att paketen håller sig i bättre skick när de är klädda i marsipan till skillnad från sockerpasta. Det är min erfarenhet.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Punschpaket”