Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Chokladtryfflar

11 DECEMBER

I dagens lucka får ni ta del av ett riktigt gott & väldigt enkelt recept på chokladtryfflar rullade i kardemummasocker. Kardemumma & choklad är en av alla mina favoritkombinationer. De här tryfflarna görs på enbart fyra ingredienser. Receptet är framtaget i ett samarbete med Malmö Chokladfabrik, som säljer ekologisk & nötfri choklad med hög kvalitet. De samverkar också med Fairtrade & har en stor passion för sin chokladproduktion. När ni gör tryfflar eller bakar vad som helst där choklad är en av ingredienserna rekommenderar jag att DU är mån om vad du köper för choklad samt dess kvalitet. Det är en sådan skillnad att baka med mindre bra choklad som innehåller en massa onödiga tillsatser samt sådant som inte hör hemma i varken kakan eller i oss människor, till skillnad från choklad med kvalitet & som gärna är producerad av ekologiska kakaobönor.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Chokladtryfflar”