Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Nötfri Rocky Road Fudge

16 DECEMBER

I dagens lucka får ni ta del av ett riktigt gott recept på nötfri Rocky Road Fudge. Min tolkning av det populära julgodiset som i den klassiska versionen innehåller nötter. Jag har valt att utesluta det helt & hållet på grund av nötallergier i familjen. Jag vill att så många som möjligt ska kunna äta av mitt julgodis jag bjuder på. Receptet har jag tagit fram i ett samarbete med Malmö Chokladfabrik. Jag har använt en 40 % ljus choklad från deras sortiment, funkar också med annan mjölkchoklad, men jag rekommenderar helst att använda den här ljusa. En choklad med hög kvalitet!

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Nötfri Rocky Road Fudge”