Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Lingonbiskvier

19 DECEMBER

Jag måste erkänna att jag inte riktigt förstår att det är julafton om fem dagar. Nu har det gått så ruskigt fort att jag knappt vet vilken veckodag det är. Jag är så redo för jul och tycker att det ska bli så mysigt men hänger trots allt inte riktigt med i svängarna. Jag antar att jag inte är ensam om att känna så heller. Det har hänt mycket roliga saker i mitt liv bara de senaste veckorna. Jag kommer att berätta för er här inom kort, men vill att allt ska vara spikat och klart innan jag säger för mycket. För att bygga på julstämningen ytterligare får ni ta del av ett riktigt gott recept på lingonbiskvier med en botten av skånsk pepparkaka. Raxingen så goda och söta de är i smaken, kalasbra julfika.

Receptet sponsras av Skånemejerier. 

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *