Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Enkel Vit Chokladkladdkaka

Äntligen ett nytt recept, en enkel kladdkaka med vit choklad som görs på två ingredienser. Perfekt att baka när du inte har så många ingredienser hemma, eller vill ha något snabbt. Jag tycker att den här är godare med två ingredienser än en klassisk kladdkaka. Ytan på kladdkakan blir krispig & inuti är det kladdigt. Drömgott!

Receptet finner ni nedan.

Ett tips är att servera kakan med en (eller flera) stor kula glass. Jag använde små formar & fick ihop fyra små kladdkakor. Det går att grädda kakan i en större form, precis som det står i receptet, men tänk då på att grädda i några färre minuter eftersom kakan inte ska bli torr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Enkel Vit Chokladkladdkaka”