Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Krämig Broccolisoppa

Snart har hela den här arbetsveckan passerat. Helt galet vad tiden går fort ibland. Min fjärde arbetsdag på JULA som social media coordinator har snart passerat och mitt huvud är fullproppat med information. Det har hänt så mycket på så kort tid de senaste veckorna. Vi (jag och Teodor) har varit på flera lägenhetsvisningar, varit i kontakt med banken, ansökt om lånelöfte, deltagit i budgivningar, planerat för framtiden och jag har börjat nytt jobb. I morgon ska vi träffa en mäklare och köpa vår första bostadsrätt. Helt sjukt och så kul. Om ni bara visste hur mycket jag kommer uppdatera framöver. Det kommer komma inlägg om allt ifrån inredning, tips och tricks, nya recept som jag ska trolla fram i vårt nya kök och mycket mer. Just nu har jag inte haft tid att varken baka eller fota. Jag har velat fokusera på det som sker i nuet och det är jag glad att jag har gjort. Jag vet inte om jag hade klarat det annars, typ exploderat på grund av för mycket information. Nu måste jag bearbeta det som sker och planera nya recept att publicera framöver. Tack för att ni hänger kvar och tror på mig. Ni gör mig så glad och ger mig energi!

Eftersom det är en typisk ”sopp-dag”, om ni minns från skoltiden brukade det serveras soppa på torsdagar, så tänkte jag dela ett passande recept på enkel broccolisoppa.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Krämig Broccolisoppa”