Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Kolabrownie

Här i Skövde skiner solen och jag har precis druckit en kopp kaffe och skrivit klart receptet på kolabrownie. I morgon börjar en ny spännande arbetsvecka och det känns så bra. Efter första veckan med en massa nya intryck, information, härliga kollegor känner jag mig uppladdad för en ny vecka. Jag har hunnit bearbeta det mesta under helgen genom att sova, hehe. Att sova är det bästa sättet för mig att återhämta mig.

Nu det som ni har väntat på sedan i går, recept på kolabrownie. Jag testade att använda kokossocker i både browniereceptet och i kolasåsen. Kokossocker skapar en karamellsmak och är inte riktigt så söt i smaken. Sockret finns att köpa i de flesta matbutikerna bland alla andra sockersorter.

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 tankar om “Kolabrownie”