Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Karamellsemlor

Här i Skövde är det som ett vinterland. Vägarna är ingen höjdare och det har skett flera olyckliga olyckor runt om i trakterna. Jag är så glad att vi äntligen fått snö och att den verkar stanna ett tag, det tråkiga är att den gör vägarna mindre bra. I går när jag körde hem från jobbet var jag så nervös och rädd för att köra av vägen. Allt gick bra och jag lever men har så ont i min rygg på grund av att jag spände kroppen så mycket. Någon som känner igen sig?

Den senaste tiden har jag lärt känna mina kollegor, arbetsplatsen och mitt yrke. Jag trivs så bra och känner mig så motiverad till både jobbet och livet. I morgon ska vi ha vårt sista möte med banken om lägenhetsköpet och på torsdag skrivs de sista papperna på hos mäklaren. Det är även då vi kommer få nycklarna till lägenheten. Wiho!! Jag är så sjukt taggad och allt har gått jättefort. Så pass fort att banken och mäklarna har haft det svettigt. Det ska bli så skönt när allt är klart och vi kan börja flytta våra saker. Vi kommer att renovera några delar av köket, måla lister, tak, väggar och fräscha upp stället helt enkelt. Detta lilla renoveringsprojekt kommer jag att dela här på bloggen. De första bilderna på lägenheten får ni se till helgen.

Nu är jag tillbaka igen och har härliga recept på lager. I kväll får ni ta del av ett ruskigt gott recept på semlor fyllda med karamellsås. Jösses så gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Karamellsemlor”