Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

I morgon får vi nycklarna

Nu är det bara ett litet möte kvar sen är lägenheten vår. De senaste veckorna har besått av en massa telefonsamtal till allt från bank, mäklare, elbolag, försäkringsbolag med mera. Allt sånt där jag kallar för ”vuxen-grej”. I morgon ska vi in en sväng till stan på förmiddagen och träffa mäklaren samt säljarna för en sista påskrift. På lördag förmiddag åker vi en sväng till lägenheten och kollar läget och börjar planera för renovering. Åhhh, ska bli så himla roligt det här och speciellt att slippa jaga personer på telefon under arbetstid. Nu är det snart KLART!

Alltså titta så fint det var ute på vägen till Jönköping tidigare i dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “I morgon får vi nycklarna”