Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Före- och efterbild på kaklet

Det är en stor skillnad på så kort tid. Tänk att lite färg kan göra en sådan stor förändring. I går fick vi hem soffan som Teodor och hans pappa hämtade upp på IKEA i Jönköping. Nu börjar det likna ett hem men det är fortfarande mycket kvar att göra. I dag ska vi köpa färg till gästrummet. Tanken är att det ska bli ljusgrått, kommer bli riktigt fint. Jag ska måla klart några lister i hallen sedan är alla lister vita och fina. Just nu har vi en elektriker i lägenheten som byter ut gamla eluttag och strömbrytare. Vissa satt lösa, andra hade gulnat och de var allmänt räliga. Det känns skönt att få det fixat så fort, elen är inget man ska leka med.

Nu inväntar vi att kunna måla gästrummet, få hem sängar och matbord. Under veckan kommer vi börja plocka ner köksluckorna och måla de vita. Det kommer bli så fint när allt är klart och jag är så taggad på att få se det slutgiltiga resultatet. Det hoppas jag att ni också är.

 
 

Till vänster bild på hur kaklet såg ut innan. Bild till höger ett lager blank vit färg, jag målade sista lagret färg i går. Nu är kaklet klart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Före- och efterbild på kaklet”