Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Uppdatering – Renovering

På en skala mellan 1-10 i trötthet är jag en solklar 9. I går sov jag till klockan 13:15, va?! Jag sov alltså runt 13 timmar den natten. Jag antar att min kropp behövde det och att den är rätt slutkört efter intensiva veckor med renovering och jobb. Nu börjar det ta sig här hemma och köket ser inte alls lika tråkigt ut. I morgon kommer äntligen våra sängar som är försenade ca 2 veckor. Vårt köksbord är också försenat och skulle ha kommit under vecka 7 men är nu framflyttat till vecka 15. Tråkigt att det ska behöva vara så pass försenat men hellre att köksbordet är försenat än sängarna. Tror inte min rygg hade pallat att sova i soffan så länge till.

I helgen har jag varit själv hemma och hunnit måla en hel del skåpsluckor till köket. Från tråkiga bruna luckor till fräscha vita. En sådan stor skillnad och jag är så taggad på att få se slutresultatet på hela köket när det är klart. Jag passade på att ta lite bilder i dag , både på kök och vardagsrum. Jag önskar er alla en fin söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *