Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Blåbärsrutor

Om ni vill baka något snabbt och enkelt en lördag som den här passar de här blåbärsrutorna utmärkt. De är så saftiga och har en söt smak av blåbär. Om du inte har något blåbärspulver hemma finns det att köpa bland ingredienser till bakning i de flesta matbutiker. Det funkar minst lika bra med hallonpulver, tänk då på att byta ut saft från blåbärssylt till hallonsylt.

I dag hade jag tänkt att ta det lugnt, baka och laga lite mer matiga recept till bloggen. Har några goda recept på maträtter jag tänkte dela med mig av här, alla är vegetariska. Jag kommer också att skriva ihop ett inlägg där jag berättar var jag använder för choklad till bakning och var man kan få tag på den. Förmodligen publiceras det under morgondagen eller kanske redan i kväll. Håll utkik!

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Blåbärsrutor”