Paj

Dumlepaj

Våffeldagen! Här kommer ett recept som är långt ifrån en våffla i både smak och utseende. Jag insåg att jag inte alls hade många recept med våfflor och tänkte ta tag i det så att jag har några goda recept redo till nästa års våffeldag. Vad tror ni om det?

I helgen har jag bakat både det ena och det andra. Under tiden bakverken har svalnat eller stelnat har jag lagat mat. Trots min trötthet var jag så taggad på att ta fram nya recept i helgen, lika bra att bara köra på då. Ett av recepten är den här goda no bake pajen ni får ta del av i kväll. En krämig dumlepaj med ett pajskal av Tom och Jerry-kex. Hur gott som helst. Chokladen jag har använt mig av i fyllningen hittar ni i länken: DUMLECHOKLAD.

Receptet finner ni nedan. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *