Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Noggercookies

Jag har precis kokat karamellsås till ett nytt spännande recept, bakat bröd som just nu är på gräddning och nu tänkte jag ta kväll. I dag har varit en händelserik dag med uppsättning av de sista garderoberna och montering av vårt köksbord. Känns så skönt att det börjar bli klart här nu. Nu återstår bara småfix innan vi är nöjda. I morgon börjar en ny spännande vecka på jobbet med ett roligt projekt. Har aldrig tidigare känt mig så hemma på en arbetsplats som på Jula. Tycker om mitt jobb så mycket och speciellt alla mina kollegor.

I kväll tänkte jag dela med mig av ett riktigt gott recept som jag har tagit fram i ett samarbete med Candy People Sweden, nämligen Noggercookies!

Receptet finner ni nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *